Informatie

Samen op weg naar een betere versie van jou!

 

Ik ga jou begeleiden om je weer fit, slank en gezond te voelen. Ik begeleid je naar een bewuste leefstijl met gezonde gewoontes op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Dit allemaal op eigen kracht en in eigen tempo.

 

Met een gezonde leefstijl ga je je niet alleen fitter voelen, de kans op gezondheidsrisico's als hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en obesitas nemen ook af.

 

Als je meer zoekt dan alleen voedingsadvies en praktische tips, is mijn persoonlijke coaching traject echt iets voor jou. Het gaat hier niet om zo snel mogelijk kilo’s verliezen, maar om je eetgedrag en leefstijl te veranderen. Dit niet voor eventjes, maar voor lange termijn.

Hoe ga ik te werk?

Belangrijk is om je te beseffen dat gedragsverandering tijd en inzet vraagt. Dit red je niet met één gesprek:

  • Intakegesprek;    Voedingsanalyse, leefstijlcheck en metingen.
  • Coaching;             Op basis van de intake plannen we een aantal consulten in.

Ik help je om dat op een praktische manier te doen*. Een manier die bij jou en jouw omgeving past. Ik focus op wat jij nodig hebt om gezonde afwegingen te maken in het dagelijks leven. Dit zijn keuzes die bij jou passen en vooral op de langere termijn vol te houden zijn. Een gezonde leefstijl voor de rest van je leven!

 

* Hierbij gebruik ik de richtlijnen schijf van vijf-voedingscentrum en beweegrichtlijnen-gezondheidsraad.

Prijzen

Een totaalpakket van een half jaar met 8 consulten inclusief intake, metingen en persoonlijke begeleiding is €300,- Dit kan ook in tarieven afbetaald worden. Dan kost het €45,- per consult.

 

Een afspraak kan worden aangevraagd via de mail of wanneer de deur open is kun je langs komen.

 

Soms zijn klachten erg ingewikkeld en kost een oplossing zoeken meer tijd. Gaandeweg het proces gaat dat steeds beter. Vervolg consulten (onderhoudsfase) zijn €45,-  per consult.

 

Als na het intake gesprek blijkt dat dit toch niet voor jou is weggelegd, wordt de intake als consult gerekend.